duc - Do U care? I do!
Forside Add meg Om meg Kontakt

ForeldreNå synes jeg lesertallene begynner å peke nedover! I går så hadde jeg bare en som leste, og det var en av leserne mine!

Tenkte jeg skulle skrive om foreldre!

Foreldre er noe vi alle har ett sted i verden! Man trenger en foreldrer, alle som en! Og når man drar bort en tur kanskje bare på skole, så må du passe på at du ikke er sure eller noe på dem, for tenk om det skjer noe. Kanskje de bare ksulle en tur på butikken, også ble de kanskje kjørt på og ligger på sykehuset i koma e.l. Det er ikke noe gøy å vite at de kanskje kan være skadet. Også må du huske på å si at du er glad i dem. Hvis det er noe du vil si til dem, så si det og ta støyten. Du må passe på at du ikke er slemme mot dem hvis du ikke mener det. Tenk hvis noe skjer med deg eller dem, og det siste dere sa til hverandre er at du hater dem, det ville ikke vært så gøy hvis det skjedde! Så tenk påhva du sier før du sier det!

Jeg drar aldri hjemme ifra hvis jeg er sure på dem, jeg tenker på om det kunne ha skjedd noe, det er ikke noe gøy! Så pass på munnen din!
 • Hobbyer  Nå synes jeg det er lenge siden jeg har blogga! Selvom det var i går så synes jeg det, er litt merkelig jeg! :-) 

  Jo jeg tenkte jeg skulle skrive om hobbyer, og hvordan dine hobbyer er for andre!

  Hobbyer er noe alle har, enten det er tegning, turn, korps eller hekling. Mange driver med ting på fritiden som gjør dem glade, men hvis andre finner ut at de har den spesielle tingen til hobby, så synes kanskje den ene personen at det er en teit ting e.l. Da kan det hende at man blir litt mobbet for å gjøre ting man liker, kanskje ikke akkurat mobbet men kanskje ertet pga den hobbyen. Hvis vi sier at jeg heter Camilla, jeg liker ridning og lesing av tegneserier som donald eller billy osv. Så er det kanskje en annen jente i klassen som heter Silje som ikke liker donald eller billy og begynner å erte meg (Camilla). Også kan det hende at hun ikke liker hester siden hu datt av en hest engang og skadet seg. Da kan det hende at hun lar den smerten hun har over å ha blitt kastet av en hest hun er glad i gå utover meg (Camilla), da blir jeg lei meg og begynner å kvitte meg med de hobbyene som de andre ikke liker, og later som om du har slutta med det og gjør det i skjul e.l. Men alle har en hobby andre synes er litt rar. Men da må du ikke la deg bli dratt ned, bare på grunn av at noen andre ikke liker det du gjør! Så kos deg med hobbyen din og drit i hva andre sier! Nyt hobbyen din!

  Du er ikke noe bedre selv, alle har en flau hobby!
 • Lesere  Hei!

  Nå synes jeg at jeg har vært flink til å blogge! Og i dag så har jeg fått 9 lesere, og det er to mer fra i går! Ganske mange sidevisninger også faktisk! Stolt av meg, og tusen takk til dere lesere!

  Jeg elsker dere! Bare jeg hadde fått livstegn fra dere så hadde alt blitt helt på topp, that would made my day! Og jeg har hatt blogg før, men den hadde ikke gått så bra så jeg sletta den. Jeg håper denne bloggen blir bedre, og hvis jeg føler at jeg blogger litt mye, så bare lager jeg noen utkast som jeg kan publisere når jeg har dårlig tid slik at dere har noe å lese likevel! Men kan ikke dere bare legge igjen en liten kommentar så jeg får se om noen bryr seg?<3 Du kan gjerne tipse andre om bloggen min, og jeg blir glad om du gir tips om hva jeg kan blogge om, som andre temaer innen det jeg skriver om. Legg igjen noen forslag så skal jeg se om jeg orker og rekker å skrive om det du ønsker!

   

 • Gruppepress  Har det kjedelig om dagen, så det eneste jeg har å gjøre er å blogge og fikse på design osv.. Menne nå tenkte jeg at jeg skulle blogge om gruppepress!

  Gruppepress, mye negativt å si om det! Først for deg om du ikke vet hva det er; det er når det er en gruppe som får deg til å gjøre noe du egentlig ikke har lyst til, for eksempel å drikke.

  Gruppepress er ikke gøy i det hele tatt hvis man ikke vil. Det kan være hvis man er i byen med noen venner også får de for seg at de skal få noen til å kjøre alkohol e.l til dem og de skal drikke det. Du sitter og er helt stille siden du ikke vil blande deg inn i deres drikking. Men etter en stund så kommer de bort til deg og spør om du har lyst på litt, du svarer nei men gjett hva. De sier at hvis du bare tar litt så er du skikkelig kul. Hvis du ikke tar så sier de at du er pysete, du vil ikke at de skal si det så du bare tar en liten slurk. Etter hvert så begynner de å gi deg mer og mer, du drikker og drikker, og til slutt er du nesten helt drita og klarer ikke å kontrollere hva du gjør, og du kan rote deg opp i ting som ikke er så bra og da blir det bare tull. Du kommer hjem igjen til dine foresatte og de blir sure på deg. Du får husarrest og får ikke lov til å være ute med vennene dine, som utsatte deg for presset, igjen. Tenk hvordan det ville vært hvis du opplevde dette, kanskje du har? Men da må du passe på at det ikke skjer igjen!    Jeg har selv blitt utsatt for gruppepress, men jeg sa nei og de respekterte det! Det ble jeg sjokkert over, men de viste med respekt over mitt valg om å avslå! De vennene er ordentlige venner hvis de bare passer på seg selv og ikke blander inn andre hvis de ikke vil! Disse vennene har jeg ikke lenger, de ble borte for meg for en god stund siden. Jeg er glad jeg ikke er med sånne folk lenger, og jeg passer på slik at det ikke skjer igjen. Men de vennene som respekterte meg er noen av de beste vennene jeg har hatt! Selvom jeg ikke er med dem lenger og det er en stund siden jeg har sett dem, så er jeg fortsatt glad i dem!

  Så hvis du blir utsatt for gruppepress, så må du si nei hvis du ikke vil være med på det de andre driver med! Du skal stå for ditt, og de skal respektere det! Stå for ditt, og du klarer deg fint!
 • Kjæreste  God Morgen! Sovet lenge jeg nå (egentlig ikke) Så jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om kjærester osv.

  Jo en kjæreste er en person som man har et romantisk forhold til uannsett kjønn! En kjæreste er en man skal holde støtt til, ha tillit til og tørre å ha noe med den kjæresten å gjøre.

  Det begynner nok med at man blir kjent med en person, enten over nettet, mobil, over en annen person eller rett og slett at du har kjent personen lenge. Og hvis det er en gutt og en jente som kommer litt nærmere på hverandre så sitter kanskje jenta og venter kjempe lenge på at gutten skal spørre, men det er ikke alltid at gutten tør heller, jenta kan også spørre og gutter liker at jenter vet hva de vil ha. Hvis man liker hverandre, så er det ikke noe å være flau over i det hele tatt! Da sitter begge å tenker på å gjøre det samme, nettopp å spørre den personen man er glad i! Så man trenger egentlig ikke å vente hvis du vet at dere begge har følelser for hverandre. Og hvis det er lenge siden du har hatt en kjæreste og det føles litt rart og ha en kjæreste, så ikke tenk på det, det kan hende at den andre delen av deg (kjæresten) også er litt usikker i begynnelsen, men da må du kunne vite at det er ikke unormalt og være litt usikker, kanskje litt kleint og flaut. Men når dere får bygget det opp og det blir seriøst så blir alt helt på topp og du blir glad hver gang du ser kjæresten din og det begynner å kile i magen, og dere kan stå og klemme eller kysse uten å få kommentarer fra hverandre. Da er forholdet helt perfekt.

  Håper du har/får et perfekt forhold! Med en som elsker deg like mye som du elsker h*n!

  (det er litt tregt nett for øyeblikket, bruker ikke bilder)

   

  -Do U Care? I do!

 • Leser dere?  Ja, nå kommer det et "ikke temainnlegg" innlegg til dere... Jeg lurer på om det er noen som leser bloggen i det hele tatt... Og jeg vet at bloggen bare har vært siden i dag, men jeg kan se at det er noen lesere og at det er noen sidevisninger, og jeg lurer på hvor mange som leser i det hele tatt (om det er noen som leser da). Så kan du, hvis du leser dette lnnlegget legge igjen et livstegn til meg, ved å skrive en kommentar til meg? Det hadde betydd mye slik at jeg fikk se om DU leser bloggen min! På forhånd, Takk!♥

   
 • Familie  Ja nå ble det mange innlegg! Men i dag da jeg var ute, tenkte jeg på familie og hvordan man har respekt på dem!

  Jo, det begynner med at man er liten og elsker foreldrene sine og de elsker å tilbringe tid med foreldre og besteforeldre og tanter og onkler osvosv. Men så blir man eldre, man får nye venner og begynner å henge ute på senteret eller i parken eller bare i byen eller i nærområdet. Man vil jo helst være med vennene sine og prate med dem som man ikke vil prate om med andre. Og nå ser jeg at det er fler som blir flaue over foreldrene sine, de synes dem er teite og irriterende. Og hver gang man ser dem så tror man kanskje at det bare er kjeft eller noe sånt noe. Og når man er med venner og en i familien kommer, som f.eks en bestemor eller en tante, så kan det hende at man blir kjempeflau og vil egentlig bare bli borte.     Men når du tenker over det så er det bare en ordentlig familie! Man har bare en mor og en far! Og du elsker dem av hele ditt hjerte og du kommer til å savne dem hvis de blir borte! Tenk før du sier noe til dem! De er de enste som er der for deg når som helst uannsett hvaa!!!!
 • Mobbing  Hei! Nå skal jeg skrive mitt første seriøse innlegg på bloggen min!

  Dette innlegget skal handle om mobbing!

  Jeg begynner med å si at mobbing er en av de tingene som skader en person innvendig resten av livet, hvis man først er blitt mobbet så blir alt inni offeret for alltid, ordene, slengbemerkningene kommentarene, uannsett hva som blir/ble sagt blir der for alltid.   De som mobber tror at de er kule som "beviser" at de tør og være slemme mot folk, jeg har en ting å si til dem! "Hva er vitsen?!". Hvis man mobber betyr egentlig bare at de er usikre på seg selv, og rakke ned på andre slik at de føler seg mer sikre. De føler at de har mer tro på seg selv hvis de andre ikke har det helt på topp! De fleste som mobber er egentlig bare misunnelige på offeret.      Jeg har selv blitt mobbet før, ikke bare av klassekamerater men også av to lærere! Det var ikke gøy i det hele tatt, og jeg vet hvordan de som blir mobbet føler seg. Man føler seg ikke bra i det hele tatt, man får lyst til å dra hjem igjen når man er på skolen (eller andre steder man blir mobbet) og gråte. Jeg har drevet litt med selvskading og det gjorde at jeg følte meg litt bedre, men da de fant ut at jeg drev med det så begynte de og mobbe enda mer! Men det jeg prøver å si er at, hvis man er usikker på seg selv, prøv å finne en hobby eller noe annet å drive med der du føler deg trygg med andre mennesker og ting du liker å gjøre. Jeg har aldri mobbet noen, men hvis det er noen personer jeg ikke liker så holder jeg meg unna dem! Enkelt og greit!       Men hvis du mobber noen så tenk om du var mobbeofferet, da ville du ikke likt det! Tenk at hvis du er mobberet eller om du blir mobbet tenk at det du sier å gjør blir inni hodet ditt for alltid, og noe gjort kan ikke bli ugjort noen gang! 

  Tenk først!!
 • duc.blogg.no  Hei!
  Dette skal liksom være min temablogg, jeg kommer ikke til å blogge så mye, men når jeg er føler for å blogge så blogger jeg!!
  Jeg kommer til å skrive om alt og ingenting! Bloggen kommer ikke til å være helt perfekt, men jeg blir takknemlig om det er noen som leser!
  Jeg foretrekker å være anonym siden der hjelper meg selv, slik at da kan ikke folk dømme meg for den jeg er fra før, men at de får vite hvordan jeg er på innsiden uten at man vet hvem jeg er!
  Håper du kommer til å lese bloggen min!

  -Do U Care? I do!
 • Velkommen til min blogg!  Dette er den første posten på min nye blogg ;)

 • Les mer i arkivet Juni 2012

  duc.blogg.no

  Jeg er ei jente på 14 år som vil si min mening uten at folk vet hvem jeg er. Jeg fikk denne ideen fra yooloo.blogg.no (bra blogger!) om å være anonym til jeg velger å røpe hvem jeg er! Ønsker du å kontakte meg på noe slags vis så send en e-post til: duc.blogg@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2012

  Siste innlegg


  Foreldre Hobbyer Lesere Gruppepress Kjæreste Leser dere? Familie Mobbing duc.blogg.no Velkommen til min blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits