Foreldre (duc)
Forside Add meg Om meg Kontakt

ForeldreNå synes jeg lesertallene begynner å peke nedover! I går så hadde jeg bare en som leste, og det var en av leserne mine!

Tenkte jeg skulle skrive om foreldre!

Foreldre er noe vi alle har ett sted i verden! Man trenger en foreldrer, alle som en! Og når man drar bort en tur kanskje bare på skole, så må du passe på at du ikke er sure eller noe på dem, for tenk om det skjer noe. Kanskje de bare ksulle en tur på butikken, også ble de kanskje kjørt på og ligger på sykehuset i koma e.l. Det er ikke noe gøy å vite at de kanskje kan være skadet. Også må du huske på å si at du er glad i dem. Hvis det er noe du vil si til dem, så si det og ta støyten. Du må passe på at du ikke er slemme mot dem hvis du ikke mener det. Tenk hvis noe skjer med deg eller dem, og det siste dere sa til hverandre er at du hater dem, det ville ikke vært så gøy hvis det skjedde! Så tenk påhva du sier før du sier det!

Jeg drar aldri hjemme ifra hvis jeg er sure på dem, jeg tenker på om det kunne ha skjedd noe, det er ikke noe gøy! Så pass på munnen din!
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  duc.blogg.no

  Jeg er ei jente på 14 år som vil si min mening uten at folk vet hvem jeg er. Jeg fikk denne ideen fra yooloo.blogg.no (bra blogger!) om å være anonym til jeg velger å røpe hvem jeg er! Ønsker du å kontakte meg på noe slags vis så send en e-post til: duc.blogg@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2012

  Siste innlegg


  Foreldre Hobbyer Lesere Gruppepress Kjæreste Leser dere? Familie Mobbing duc.blogg.no Velkommen til min blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits