Lesere (duc)
Forside Add meg Om meg Kontakt

LesereHei!

Nå synes jeg at jeg har vært flink til å blogge! Og i dag så har jeg fått 9 lesere, og det er to mer fra i går! Ganske mange sidevisninger også faktisk! Stolt av meg, og tusen takk til dere lesere!

Jeg elsker dere! Bare jeg hadde fått livstegn fra dere så hadde alt blitt helt på topp, that would made my day! Og jeg har hatt blogg før, men den hadde ikke gått så bra så jeg sletta den. Jeg håper denne bloggen blir bedre, og hvis jeg føler at jeg blogger litt mye, så bare lager jeg noen utkast som jeg kan publisere når jeg har dårlig tid slik at dere har noe å lese likevel! Men kan ikke dere bare legge igjen en liten kommentar så jeg får se om noen bryr seg?<3 Du kan gjerne tipse andre om bloggen min, og jeg blir glad om du gir tips om hva jeg kan blogge om, som andre temaer innen det jeg skriver om. Legg igjen noen forslag så skal jeg se om jeg orker og rekker å skrive om det du ønsker!

 

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  duc.blogg.no

  Jeg er ei jente på 14 år som vil si min mening uten at folk vet hvem jeg er. Jeg fikk denne ideen fra yooloo.blogg.no (bra blogger!) om å være anonym til jeg velger å røpe hvem jeg er!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2012

  Siste innlegg


  Lesere Gruppepress Kjæreste Leser dere? Familie Mobbing duc.blogg.no Velkommen til min blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits