Gruppepress (duc)
Forside Add meg Om meg Kontakt

GruppepressHar det kjedelig om dagen, så det eneste jeg har å gjøre er å blogge og fikse på design osv.. Menne nå tenkte jeg at jeg skulle blogge om gruppepress!

Gruppepress, mye negativt å si om det! Først for deg om du ikke vet hva det er; det er når det er en gruppe som får deg til å gjøre noe du egentlig ikke har lyst til, for eksempel å drikke.

Gruppepress er ikke gøy i det hele tatt hvis man ikke vil. Det kan være hvis man er i byen med noen venner også får de for seg at de skal få noen til å kjøre alkohol e.l til dem og de skal drikke det. Du sitter og er helt stille siden du ikke vil blande deg inn i deres drikking. Men etter en stund så kommer de bort til deg og spør om du har lyst på litt, du svarer nei men gjett hva. De sier at hvis du bare tar litt så er du skikkelig kul. Hvis du ikke tar så sier de at du er pysete, du vil ikke at de skal si det så du bare tar en liten slurk. Etter hvert så begynner de å gi deg mer og mer, du drikker og drikker, og til slutt er du nesten helt drita og klarer ikke å kontrollere hva du gjør, og du kan rote deg opp i ting som ikke er så bra og da blir det bare tull. Du kommer hjem igjen til dine foresatte og de blir sure på deg. Du får husarrest og får ikke lov til å være ute med vennene dine, som utsatte deg for presset, igjen. Tenk hvordan det ville vært hvis du opplevde dette, kanskje du har? Men da må du passe på at det ikke skjer igjen!    Jeg har selv blitt utsatt for gruppepress, men jeg sa nei og de respekterte det! Det ble jeg sjokkert over, men de viste med respekt over mitt valg om å avslå! De vennene er ordentlige venner hvis de bare passer på seg selv og ikke blander inn andre hvis de ikke vil! Disse vennene har jeg ikke lenger, de ble borte for meg for en god stund siden. Jeg er glad jeg ikke er med sånne folk lenger, og jeg passer på slik at det ikke skjer igjen. Men de vennene som respekterte meg er noen av de beste vennene jeg har hatt! Selvom jeg ikke er med dem lenger og det er en stund siden jeg har sett dem, så er jeg fortsatt glad i dem!

Så hvis du blir utsatt for gruppepress, så må du si nei hvis du ikke vil være med på det de andre driver med! Du skal stå for ditt, og de skal respektere det! Stå for ditt, og du klarer deg fint!
 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  duc.blogg.no

  Jeg er ei jente på 14 år som vil si min mening uten at folk vet hvem jeg er. Jeg fikk denne ideen fra yooloo.blogg.no (bra blogger!) om å være anonym til jeg velger å røpe hvem jeg er!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2012

  Siste innlegg


  Gruppepress Kjæreste Leser dere? Familie Mobbing duc.blogg.no Velkommen til min blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits