Kjæreste (duc)
Forside Add meg Om meg Kontakt

KjæresteGod Morgen! Sovet lenge jeg nå (egentlig ikke) Så jeg tenkte jeg skulle skrive et lite innlegg om kjærester osv.

Jo en kjæreste er en person som man har et romantisk forhold til uannsett kjønn! En kjæreste er en man skal holde støtt til, ha tillit til og tørre å ha noe med den kjæresten å gjøre.

Det begynner nok med at man blir kjent med en person, enten over nettet, mobil, over en annen person eller rett og slett at du har kjent personen lenge. Og hvis det er en gutt og en jente som kommer litt nærmere på hverandre så sitter kanskje jenta og venter kjempe lenge på at gutten skal spørre, men det er ikke alltid at gutten tør heller, jenta kan også spørre og gutter liker at jenter vet hva de vil ha. Hvis man liker hverandre, så er det ikke noe å være flau over i det hele tatt! Da sitter begge å tenker på å gjøre det samme, nettopp å spørre den personen man er glad i! Så man trenger egentlig ikke å vente hvis du vet at dere begge har følelser for hverandre. Og hvis det er lenge siden du har hatt en kjæreste og det føles litt rart og ha en kjæreste, så ikke tenk på det, det kan hende at den andre delen av deg (kjæresten) også er litt usikker i begynnelsen, men da må du kunne vite at det er ikke unormalt og være litt usikker, kanskje litt kleint og flaut. Men når dere får bygget det opp og det blir seriøst så blir alt helt på topp og du blir glad hver gang du ser kjæresten din og det begynner å kile i magen, og dere kan stå og klemme eller kysse uten å få kommentarer fra hverandre. Da er forholdet helt perfekt.

Håper du har/får et perfekt forhold! Med en som elsker deg like mye som du elsker h*n!

(det er litt tregt nett for øyeblikket, bruker ikke bilder)

 

-Do U Care? I do!

 • Ingen kommentarer  Skriv en ny kommentar

  duc.blogg.no

  Jeg er ei jente på 14 år som vil si min mening uten at folk vet hvem jeg er. Jeg fikk denne ideen fra yooloo.blogg.no (bra blogger!) om å være anonym til jeg velger å røpe hvem jeg er!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2012

  Siste innlegg


  Kjæreste Leser dere? Familie Mobbing duc.blogg.no Velkommen til min blogg!

  Lenker


  blogg.no Få din egen blogg!

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse

  hits